fbpx

Vores partnere

Udover den viden og erfaring, teamet selv besidder, er kurset baseret på viden og ressourcer fra en række af de mest kompetente partnere inden for feltet.

Udviklet af:

Sustainable Business Solutions ApS rådgiver virksomheder om at gøre CSR og bæredygtighed konkret og forretningsdrevet via strategisk ruteplanlægning, implementering og rapportering/kommunikation.  


Videnspartnere:

Sustainable Business Solutions er medlem og co-founder af CSR Advisors DENMARK – et strategisk partnerskab mellem fem selvstændige rådgivervirksomheder, som tilsammen rummer 19 af Danmarks mest erfarne CSR-konsulenter.

CEMAsys.com er Nordens førende udbyder af systemer til klimarapportering og ESG-rapportering. CEMAsys.com er akkrediteret partner til CDP og rådgiver desuden om vidensbaserede klimamål (SBTi). 

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er logo_new_diligence.png

New Diligence er en ny dansk virksomhed, hvor erfarne specialister inden for CSR-rådgivning, kommunikation og marketing er gået sammen om at hjælpe virksomheder i hele værdikæden fra analyse over strategi til konceptudvikling og kommunikation. 

Vi lever af tilfredse deltagere